9 Goed Betaalde Banen Zonder Diploma

Heb je geen diploma maar wil je wel een hoge levensstandaard, en ben je dan ook bereid hier kei hard voor te werken. Dan zijn deze jobs misschien iets voor jouw!

 

1. Sales agent (€1600-€4000)

Je kent ze wel, verkopers die van deur tot deur gaan om abonnementen(TV, Internet, energie, etc.) te verkopen. Deze mensen krijgen een bonus voor elke klant zij binnen halen. Waardoor je makkelijk over de €200/dag gaat. Hievoor moet je wel een vlotte babbel hebben en moet je zeer sterk in je schoenen staan

2. Ondernemer (€0-onbeperkt)

In elke sector of markt is er wel vraag naar een bepaald product of service. Als jij een bedrijf kan opstarten en deze diensten aanbieden aan het publiek. Is er niets dat onmogelijk is. Belangrijk is wel dat deze sector jouw wel persoonlijk aanspreekt zodat je ook op lange termijn gepassioneerd blijft.

3. Vuilnisman (€1800-€2500)

Velen zullen dit vies vinden. Maar deze mensen hebben het zo slecht nog niet. Ze hebben een goed loon voor simpel (maar soms zeer zwaar) werk. Ze zijn altijd buiten en hebben dus veel sociaal contact. En zijn op meeste dagen vroeg klaar zodat winkels etc. nog open zijn.

Goed Betaalde Banen Vervolg 4 tem 6