Goed Betaalde Banen Vervolg 7 tem 9

7. Koerier (€1700-€3500)

Hier heb je enkel een rijbewijs nodig. En een gezonde kennis van wegen en verkeer. Waar je het meeste mee kan verdienen is dan weer medicijnenkoerier. Dan werk je voor apothekers of ziekenhuizen die medicijnen leveren bij oudere mensen thuis. Deze mensen zijn vaak zeer gul met hun fooien. Dus na een dag flink doorwerken kan dit bedrag aardig oplopen.

8. Horeca (€800-€3200)

in de Horeca valt enorm veel geld te verdienen als je bereid bent ervoor te werken. Het is een zeer gevarieerde sector met zeer drukke maar ook zeer rustige periodes. Wat je dus geen stabiel inkomen geeft. Het voordeel aan deze sector is dan wer dat je als freelancer kan werken. Zo kan je voor meerdere werkgevers werken en er dus voor zorgen dat je nooit zonder inkomen valt op de rustige periodes.

9. Webshop eigenaar (€0-onbeperkt)

Als eigenaar van een webshop kun je leuk geld verdienen. Het kost wel veel tijd om de webshop op te zetten. Er gaat namelijk nogal wat onderzoek aan vooraf. Je kunt kiezen voor het verkopen van producten of het leveren van (online) diensten. Ben je niet technisch aangelegd, werk dan samen met iemand die de technische kant kan verzorgen. Jij neemt dan bijvoorbeeld alle zakelijke en marketing gerelateerde werkzaamheden op je.